Allergie informatie: Cranachan-sundae
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 takje verse rozemarijn
- rasp en sap van 1 sinaasappel
- 50 gram boter
- 150 milliliter slagroom
- 140 milliliter yoghurt
- 500 gram diepvrieszomerfruit of- gemengde bessen
- 2 eetlepels fijne kristalsuiker
- scheut whisky
- 3 eetlepels honing
- 100 gram havervlokken of havermout
- 2 shortbreads
Meer Recepten
- Sundae met karamel en pecannoten
Met bruine basterdsuiker, room en vanille ijs uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Nagerechten - rickyy1990 - Supercherry sundae
Met cake, kersen, frambozen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - suzan - Cranachan met frambozen
Met havermout, frambozen en roomkaas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - lyavangelder
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Cranachan-sundae
- Allergieen informatie