Allergie informatie: Citroentiramisu met bosvruchten voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 citroenen (waarvan 1 biologisch)
- 150 gram + 2-3 eetlepels suiker
- 200 gram abrikozen
- 250 gram mascarpone
- 500 milliliter Griekse yoghurt
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- 200 milliliter slagroom
- 18 lange vingers (circa 150 gram)
- 750 gram bosvruchten (bijvoorbeeld aardbeien, blauwe bessen, frambozen, aalbessen)
- 1 eetlepel pistachenoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Citroentiramisu met bosvruchten voor buffet
- Allergieen informatie