Allergie informatie: Chocolate frambozen moelleux
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 12 moelleux
- de ganache:
- 125-175 gram frambozen (vers of diepgevroren)
- 100 gram donkere chocolade (67%)
- 30 gram room
- container voor ijsblokken
- het deeg:
- 200 gram donkere chocolade (67%)
- 250 gram boter
- 220 gram suiker
- 4 eieren
- 70 gram bloem
- (frambozen)confituur
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Frambozen-wodka
Met wodka, frambozen en limoen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Kinderspoom
Met kinder champagne, sorbetijs en aardbeien uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - keukenwonder - Kleurenmix-smoothie
Met perziken, banaan en frambozen uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Smoothies - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolate frambozen moelleux
- Allergieen informatie