Allergie informatie: Chocolade ijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram ruwe rietsuiker
- 250 milliliter melk
- 0,25 theelepel zout
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 3 eidooiers, licht losgeklopt
- 50 gram pure chocola, in stukjes
- 500 milliliter slagroom
- 1 theelepel vanille-extract
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - 'verdronken' vanilleijs
Met vanille ijs en espress uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - IJs omringd met cake
Met ijs en chocoladecak uit Belgie
8 porties - 20 minuten
Taart en gebak - yokedol - Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Chocolade ijs
- Allergieen informatie