Allergie informatie: Charlottetaartje met mango-yoghurtvulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blaadjes gelatine
- 1,5 verse mango, ontpit (1 mango in grove stukken gesneden, 12 mango in dunne plakjes geschild)
- 0,5 theelepel kardemompoeder
- 0,5 theelepel sinaasappelzest
- 1 steranijs
- 1 theelepel honing
- 75 milliliter slagroom
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel Griekse yoghurt
- 16 lange vingers, gehalveerd
- benodigdheden:
- 4 soufflébakjes (doorsnede 8 cm) of whiskey glazen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Charlottetaartje met mango-yoghurtvulling
- Allergieen informatie