Allergie informatie: Bramen-kersencrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bramen (diepvries), ontdooid
- 250 gram kersen (diepvries), ontdooid
- 60 gram lichtbruine basterdsuiker
- 100 gram zelfrijzend bakmeel
- 75 gram koude boter, in blokjes
- 100 gram rietsuiker
- 50 gram walnoten, gehakt
- 125 milliliter crème fraiche
- ovenschaal 20x20 cm, ingevet
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Bramen-kruisbessenjam
Met bramen, kruisbessen en geleisuiker uit Nederland
5 porties - 5 minuten
Jam en marmelade - Micha1 - Summercocktail (alcoholvrij)
Met spa rood, aardbeien en frambozen uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - Happygirl - Bowl
Met kersen, madarijntjes en ananas uit Nederland
4 porties - 5 uur en 20 minuten
Dranken - harwoon - Meloen met rode vruchten
Met galia meloen, aardbeien en bramen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Lunchgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Bramen-kersencrumble
- Allergieen informatie