Bosbessentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de koekjes in een kom en meng het met de .
  2. Bekleed een springvorm met een doorsnede van 20 cm met bakpapier en druk het deeg uit op de bodem.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  4. Klop de met de suiker romig.
  5. Meng een voor een de erdoor.
  6. Schep de op de bodem en strijk het glad.
  7. Bak de taart in het midden van de oven 25 minuten.
  8. De taart komt dan iets los van de vorm.
  9. Neem de springvorm uit de oven en verhoog de ovenstand naar 225 graden C.
  10. Strijk de zure op het kaasmengsel en bestrooi het met de extra .
  11. Plaats de vorm 5 minuten terug in de oven.
  12. Neem hem uit de oven en laat hem afkoelen.
  13. Verwarm de met een beetje water en bestrijk de afgekoelde taart ermee.
  14. Verdeel de over de taart.
25
25
25

Variaties op Bosbessentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bosbessentaart
VariatieAantalGang
Ricotta-bosbessentaartje2Nagerechten
Nectarine-bosbessentaart1Nagerechten
Bosbessentaartjes1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • rietsuiker en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
400 kcal
20%1600 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bosbessentaart