Allergie informatie: Blinis met knolselderij en truffeltapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels bloem
- ½ koffielepel bakpoeder
- 1 ei omega 3
- 5 cl melk
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 gram knolselderij, geraspt
- 4 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
- Zout, peper
- garnituur :
- 3 eetlepels zure room
- 2 koffielepels truffeltapenade
- varianten:
- Vervang de truffeltapenade door tapenade met olijven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Blinis met knolselderij en truffeltapenade
- Allergieen informatie