Allergie informatie: Bananencrèpes met chocoladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- eieren
- 250 milliliter melk
- 3 eetlepels suiker
- zout
- 100 gram bloem
- evt. 2-3 eetlepels koolzuurhoudend mineraal water
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 gram magere kwark
- 1 grote banaan
- 1-2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels boter
- 2 deciliter chocoladesaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Bananencrèpes met chocoladesaus
- Allergieen informatie