Allergie informatie: Bakbananen met een likeurtje
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 rijpe bakbananen
- 6 stukken aluminiumfolie van 30x40 cm
- 3 deciliter verse sinaasappelsap
- 200 gram suiker
- 1 deciliter cointreau
- 1 deciliter grand manier
- 1 deciliter barcardi rum
- 1 deciliter passoa
- 200 gram geschaafde amandelen
- 150 gram suiker
- 0,5 deciliter stijfgeklopte room met suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Bakbananen met een likeurtje
- Allergieen informatie