Allergie informatie: Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 appels (elstar)
- 1 eetlepel suiker
- sap van 1 citroen
- voor het kruimelkorstje:
- 50 gram bitterkoekjes
- 100 gram bloem
- 25 gram donkere basterdsuiker
- 1 theelepel kaneel
- 75 gram zachte boter
- voor de saus:
- 1 theelepel kaneel
- 1 zakje vanillesuiker
- 0,25 liter yoghurt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus
- Allergieen informatie