Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeldessert recept
Appeldessert recept

Appeldessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Appel in 4 parten snijden en elk partje weer in 3 tot 4 partjes. Doe de appelschijfjes in een schaal. Bestrooi met suiker, kaneel en de witte wijn. Schep voorzichtig om en laat het een uurtje staan voor gebruik. Neem 4 coupes, zet het ijs klaar en de slagroom. Doe de appel en al het vocht wat is ontstaan in een pan. Warm het snel op, voorzichtig omscheppen, de partjes moeten heel blijven, het mag ook niet zacht worden! Schep in iedere coupe een bol ijs. Verdeel er de appel over met het vocht. Doe er een scheut vanillevla over. Spuit er tot slot een mooie toef slagroom bovenop.

Allergenen Informatie

Voor dit appeldessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven