Allergie informatie: Appelbollen met sabayon van citroenbrandewijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 appels(granny's)
- 100 gram marsepein
- 125 gram rozijnen
- 0,5 deciliter citroenbrandewijn
- kaneel
- bladerdeeg
- ei
- suiker om in te smeren
- Sabayon:
- 6 eierdooiers
- 80 gram suiker
- 0,5 deciliter citroenbrandewijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Appelbollen met sabayon van citroenbrandewijn
- Allergieen informatie