Allergie informatie: Appelbollen met marsepein
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels suiker
- 7 plakken bladerdeeg
- 4 appels (ca. 150 gram)
- 1 citroen
- 50 gram banketbakkersmarsepein
- 1 eetlepel rum
- een beetje bloem
- 1 ei
- poedersuiker
- bakpapier
- eventueel mint en appelpartjes voor decoratie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Appelbollen met marsepein
- Allergieen informatie