Allergie informatie: Appelbollen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rol vers bladerdeeg (270 gram uit de koeling, bijv Tante Fanny)
- 3 eetlepels rozijnen
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels suiker
- 3-4 druppels amandel aroma (dr Oetker)
- 6 kleine appels
- 1 ei
- grofkorrelige suiker
- poedersuiker
- bakpapier
Meer Recepten
- Appelbollen
Met bladerdeeg, appels en kaneel uit Nederland
5 porties - 35 minuten
Taart en gebak - breemer - Appelbollen
Met appels, bladerdeeg en kaneel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Taart en gebak - breemer - Appelbollen met amandelspijs en hazelnoten
Met appels, amandelspijs en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Gevulde appelbollen in bladerdeeg
Met appels, bladerdeeg en rozijnen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Taart en gebak - sanneb - Appelbollen met vanille en spijs
Met appels, amandelspijs en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Nagerechten - judith2
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Appelbollen
- Allergieen informatie