Allergie informatie: Stokbrood met pittige aardbeien
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stokbrood
- 150 gram aardbeien
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel balsamico-azijn
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels mascarpone
- 6 plakken ardennerham
- 20 gram veldsla
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Stokbrood met pittige aardbeien
- Allergieen informatie