Allergie informatie: Roquefort in artisjokbodem
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik artisjokbodems
- 100 gram roquefort
- 4 hardgekookte eieren
- 0,5 theelepel mosterd
- 1 lente-uitje, fijngehakt
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 2 eetlepels room of koffieroom
- 1 teentje knoflook
- 4 olijven zonder pit, fijngehakt
- mespunt paprikapoeder
- zout
- peper
- 2 eetlepels paneermeel
- beetje boter om te gratineren
Meer Recepten
- Zalmbonbons
Met zalm, appel en blauwschimmelkaas uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet - Bruschette met paddestoelen
Met paddestoelen, wit vloerbrood en danish blue uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - sereen - Salade met reepjes biefstuk en roquefort
Met biefstuk, sla en roquefort uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsalades - lekker_koken - Kipsalade met roquefort
Met kipfilet, avocado en roquefort uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Appel met roquefort
Met appel, veldsla en roquefort uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Roquefort in artisjokbodem
- Allergieen informatie