Allergie informatie: Pannenkoekenrolletjes met rode zalm en veldsla
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blikjes rode zalm
- 2 eetlepels ketchup
- 1 eetlepel volle yoghurt of mayonaise
- 1 theelepel chilipoeder
- zout en versgemalen peper
- 8 pannenkoeken naturel (voorverpakt)
- 1 zakje veldsla of gemengde rauwkost
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Pannenkoekenrolletjes met rode zalm en veldsla
- Allergieen informatie