Allergie informatie: Pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels
Terug naar het receptIngrediënten
- pannekoeken:
- 3 eieren
- 175 gram bloem
- 250 milliliter melk
- zout
- boter/olie om te braden
- vulling:
- 1 pot sinaasappel jam
- 125 gram suiker
- 200 gram verse kaas
- 200 gram kwark
- 200 gram slagroom
- 3 sinaasappels
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels
- Allergieen informatie