Noedelsoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukjes.
  2. Snipper het fijn.
  3. Snijd de in ringetjes.
  4. Breng in een soeppan de runderbouillon met 3 dl water, , en aan de kook en laat de bouillon 5 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Kook de in een pan met ruim water in 4 minuten gaar en laat het in de vergiet uitlekken.
  6. Snijd de dwars op de draad in flinterdunne plakjes.
  7. Verdeel de mie, plakjes vlees en uiringetjes over 2 wijde kommen.
  8. Schenk de hete bouillon erover.
  9. Bestrooi de soep met .
25
25
25

Variaties op Noedelsoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Noedelsoep
VariatieAantalGang
Noedelsoep (350kcal)1Soepen
Noedelsoep met paksoi1Maaltijdsoepen
Vietnamese noedelsoep1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • rundvleesbouillon en eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
120 kcal
6%240 kcal
Vetten
1 g.
2%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Noedelsoep