Allergie informatie: Kalfsfricandeau
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram kalfsfricandeau vleeswaren
- 200 gram tonijn op olie
- 2 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels mayonaise
- 1/8 liter zure room
- zout
- 2 eetlepels peterselie
- 2 eetlepels kappertjes
- partjes citroen
- toefjes peterselie
Meer Recepten
- Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak
Met kalfsfricandeau, rozemarijn, tijm uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Ovenschotels - lekker_koken - Vitello Tonnato (snelle versie)
Met kalfsfricandeau, tonijn en ansjovis uit Italie
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - co - Asperges met tonijnnayonaise
Met asperges, tonijn en ansjovis uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Toastjes met vitello tonnato
Met tonijn, kalfsfricandeau en tastjes uit Italie
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - Glaasje met vitello tonnato
Met kalfsfricandeau, tonijn en kappertjes uit Nederland
16 porties - 50 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Kalfsfricandeau
- Allergieen informatie