Allergie informatie: Italiaanse bol goed gevuld
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 50 gram veldsla
- 2 cherrytomaatjes
- 4 Amsterdamse uien
- 1 blikje tonijn op water
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 2 eetlepels mayonaise
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - Mispel-likeurtje
Met mispels, jenever en kandijsuiker uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Dranken - azuro - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Italiaanse bol goed gevuld
- Allergieen informatie