Allergie informatie: Gevuld brood met gedroogde tomaten, groene olijven en tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram volkorenbloem
- 400 gram tarwebloem
- 15 gram zout
- 7 gram instant gist
- 2 eetlepels oregano
- 15 gram suiker
- 30 milliliter olie
- 300 milliliter lauw water
- 240 gram gedroogde tomaten in olie
- 280 gram tonijn
- 100 gram groene olijven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Gevuld brood met gedroogde tomaten, groene olijven en tonijn
- Allergieen informatie