Allergie informatie: Gerookte zalmquiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gerookte zalmsnippers, grofgehakt
- 125 gram boter, in kleine blokjes
- 250 gram bloem
- 1 eetlepel koud water
- 1 ei
- 1 theelepel zout
- boter om in te vetten of bakpapier
- 1 ui, fijngehakt
- 3 eetlepels boter
- 2 eetlepels bieslook, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 250 gram diepvriesspinazie
- 5 eieren
- 2,5 deciliter melk
- 2,5 deciliter slagroom
- peper
Meer Recepten
- Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gerookte kipfilet
Met kipfilet, sla en friet uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - hooijenga - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Gerookte zalmquiche
- Allergieen informatie