Allergie informatie: Gehaktbroodjes met olijvenkwark
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bosje bosuitjes
- 400 gram paprika's (bijvoorbeeld rood, geel en groen)
- 1 teentje knoflook
- 250 gram rundergehakt
- 8-9 eetlepels olie
- 2 eetlepels tomatenpuree
- zout
- peper
- chilipoeder
- 500 gram magere kwark
- 2 eieren
- 400 gram + een beetje bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 50-75 gram zwarte olijven (zonder pit)
- 3-4 takjes oregano
- 2 eetlepels citroensap
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Gehaktbroodjes met olijvenkwark
- Allergieen informatie