Allergie informatie: Gehaktbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 250 gram varkensgehakt
- 2 witte boterhammen, in 100 milliliter melk geweekt
- 2 kleine uien, fijngesneden
- 2 augurken, in stukjes
- 2 eieren, losgeklopt
- 4 bosuitjes, fijngesneden
- 10 gram zout
- 0,5 theelepel kerrie
- 0,5 theelepel versgemalen peper
- 0,5 theelepel versgeraspte nootmuskaat
- 1 mespunt cayennepeper
- 2 handen fijngehakte kruiden (dragon, dille, peterselie)
- 3 eetlepels worcestersaus
Meer Recepten
- Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt, leverpastei en basilicum uit Albanie
11 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Gehaktbrood met ei
Met gehakt half-om-half, eieren en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktbrood
Met gehakt, katenspek en eieren uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - kamta2000 - Gehaktbrood met zongedroogde tomaten
Met gehakt, uien en zongedroogde tomaten uit Nederland
8 porties - 1 uur en 30 minuten
Ovenschotels - meinweg
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Gehaktbrood
- Allergieen informatie