Allergie informatie: Crostini Vitello Tonato
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de tonijnsaus:
- 1 blikje tonijn op olie
- 1 scheutje Carbonell dressing en dip
- sap van een 0,5 citroen
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 4 eetlepels halvanaise
- 1 ansjovisfilet
- overigen:
- 10 mini afbakbroodjes
- 30 gram rucola
- 250 gram (kalfs)fricandeau, in plakjes
- 1 klein potje knappertjes
- 1 bakje kerstomaatjes, in stukjes gesneden
Meer Recepten
- Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Basilicum tomatencrostini
Met crostini, tomaten en basilicum uit Nederland
12 porties - 5 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Crostini met appel en ui
Met baquette, appels en rode uien uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Crostini van aardappel met gerookte zalm
Met aardappelen, geitenkaas en gerookte zalm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Amuses - bettyvandijk - Crostini met doperwtenpuree
Met doperwten, prosciutto en baquette uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Crostini vitello tonato
- Allergieen informatie