Allergie informatie: Chileense empanada
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- zout
- 1 eierdooier
- 1 heel ei, geklutst
- 1 deciliter warme melk
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel paprikapoeder
- 4 uien, fijngehakt
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 0,5 theelepel komijnpoeder
- 0,5 theelepel oregano
- 500 gram rundergehakt
- 3 hardgekookte eieren, in plakjes
- 20 zwarte olijven
- ca. 40 grote rozijnen
Meer Recepten
- Empanada
Met gehakt, ui en pangsitvelletjes uit Filippijnen
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Chileense gepocheerde forel
Met regenboogforel, citroen en wiite wijnazijn uit Chili
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - azuro - Chileense mosselschotel
Met mosselen, kippendrumsticks en sambal uit China
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - Hieke - Sangria
Met rode wijn, ijsthee en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Dranken - bettyvandijk - Empanada met chorizo, rode paprika en tomaten
Met tonijn, chorizo en bladerdeeg uit Argentinie
6 porties - 35 minuten
Tapas - 34533
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Chileense empanada
- Allergieen informatie