Allergie informatie: Bruschette met paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kastanjechampignons
- 100 gram shii-takes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels verse tijmblaadjes
- 1 teen knoflook
- 50 gram rucola
- 150 gram Danish-bleu of Roquefort
- wit vloerbrood
- citroensap
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Bruschette met paddestoelen
- Allergieen informatie