Allergie informatie: Bruchetta met tonijn, tomaten en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakken stokbrood
- 2 blikjes tonijn in olie
- 200 gram mozzarella
- 2 tomaten
- 1 teentje knoflook
- rucola
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Bruchetta met tonijn, tomaten en rucola
- Allergieen informatie