Allergie informatie: Balkenbrij
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo varkenskrabben
- zout
- 2 theelepels nootmuskaat
- 2 theelepels zwarte peper
- 1 theelepel kruidnagelpoeder
- 2 eetlepels piment
- 1 eetlepel tabasco
- 2 eetlepels Worcesterhiresaus
- 5 eetlepels rommelkruid
- 400 gram boekweitmeel
- 100 gram reuzel
- 100 gram rundervet
Meer Recepten
- Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Balkenbrij
Met varknsvlees, boekweitmeel en kruiden uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - ellen - Balkenbrij
Met spareribs, boekweitmeel en kruidnagel uit Nederland
1 portie - 2 uur
Lunchgerechten - evdg - Balkenbrij (pittig en anders gekruid)
Met varkenskrabben, hamlappen en spek uit Nederland
10 porties - 50 minuten
Hapjes - jaccor
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Balkenbrij
- Allergieen informatie