Allergie informatie: Zelfgemaakte speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- 100 gram donkere basterdsuiker
- 4 eetlepels koek- en speculaaskruiden
- mespuntje zout
- 175 gram boter
- 25 gram amandelen
- ijskoud water
- plastic folie
- bakpapier
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte runderbouillon
Met runderpoulet, wortels en prei uit Nederland
6 porties - 2 uur en 50 minuten
Soepen - bettyvandijk - Crossini met rauwe ham
Met crossini's, rauwe ham en olijftapenade uit Italie
6 porties - 20 minuten
Voorgerechten - femkemarieke - Zelfgemaakte kippenbouillon
Met kip, laurier en peterselie uit Nederland
6 porties - 1 uur en 40 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte puntzakje met knapperige groente
Met pannenkoekenmix, oosterse roerbakmix en hamreepjes uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - peterstam
- Home
- Recept
- Koekjes
- Zelfgemaakte speculaas
- Allergieen informatie