Allergie informatie: Speculaas met bosbessen
Terug naar het receptIngrediënten
- Oven op 175 graden voorverwarmen
- 100 gram amandel of speltmeel
- 50 gram bosbessen
- 6 kleine dadels
- 1 eetlepel dadelstroop (appelstroop mag ook)
- 1 grote eetlepel speculaas/koekkruiden
- 1 theelepel bakpoeder
- Handje noten
- Beetje water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Koekjes
- Speculaas met bosbessen
- Allergieen informatie