Muesli-repen

Ingrediënten

+ -
print

Naar smaak:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Bakvorm
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de overn voor op 170 graden C.
  2. Bekleed een rechthoekige bakvorm (15 x 25 cm) met bakpapier.
  3. Laat de zachtjes smelten in een steelpan, samen met de suiker en .
  4. Roer tot de suiker is opgelost (niet koken!).
  5. Meng de muesli en de en eventueel , en/of fruit en roer ze door het boter-suiker mengsel.
  6. Doe alles in de bakvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
  7. Bak ze ongeveer 35 minuten tot ze goudbruin zijn.
  8. Laat het mengsel een paar minuten afkoelen en druk er dan met een mes breeklijnen in.
  9. Bewaar ze verpakt in een stukje vetvrij papier in een luchtdichte trommel.
  10. Wil je ze meenemen met sporten, doe er dan ook nog een stukje aluminiumfolie omheen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in havermout
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Muesli-repen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik heb deze gemaakt. Het recept is lekker maar voor mijn smaak zit er te veel boter in. Ik heb dan zelf meer muesli toegevoegd totdat het mengsel wat lichter eruit zag. Zo blijven ze wat luchtiger!
Marta 19 april 2013
Ik ga ze nu maken hopelijk kan mijn dochter ze morgen mee naar school menen of kan dat niet? Hopelijk zijn ze lekker!
Chanti 26 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
604 kcal
30%2416 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
99 g.
38%396 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Muesli-repen