Allergie informatie: Karnemelkse wafels
Terug naar het receptIngrediënten
- 120 gram boter, gesmolten (plus extra voor het invetten)
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram lichte poedersuiker
- snufje kaneel
- snufje zout
- 3 eieren, gesplitst, op kamertemperatuur
- 500 milliliter karnemelk, op kamertemperatuur
- 1 theelepel vanille-extract
- fruitcompote (bijvoorbeeld rabarber, appel en of pruimen)
Meer Recepten
- Hete wafels met vers fruit
Met vers fruit, walnoten en ahornsiroop uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Warme wafels met bramensaus
Met luikse wafels, bramen en suiker uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Wafelijsburger
Met wafels koek, frambozen en ananas bllik uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Wafels met strawberry cheesecakeijs
Met aardbeien, galette wafels en cheescake ijs uit Belgie
4 porties - 10 minuten
Taart en gebak - tobkok - Wafels van oliebollen mix
Met oliebollenmix, boter en vanillesuiker uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - Ferdi76
- Home
- Recept
- Koekjes
- Karnemelkse wafels
- Allergieen informatie