Allergie informatie: Kaasmarjolein-scones
Terug naar het receptIngrediënten
- 115 gram volkoren meel
- 115 gram zelfrijzend bakmeel
- snuifje zout
- 40 gram boter
- 1 theelepel mosterdpoeder
- 2 theelepels gedroogde marjolein
- 50-75 gram geraspte cheddar
- 1 theelepel zonnebloemolie
- 1,2 deciliter melk
- 50 gram walnoten, gehakt
Meer Recepten
- Scones met aardbeien en kaneelroom
Met scones, aardbeien en slagroom uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Scones
Met zelfrijzend bakmeel, boter en melk uit Wales
12 porties - 45 minuten
Taart en gebak - sabrina - Scones op zijn Italiaans
Met zelfrijzend bakmeel, melk en boter uit Italie
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - kamta2000 - Scones
Met bloem, mascarpone en frambozenjam uit Nederland
12 porties - 25 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Scones voor de high tea
Met bloem, boter en frambozenjam uit Nederland
12 porties - 40 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Koekjes
- Kaasmarjolein-scones
- Allergieen informatie