Allergie informatie: Ikan pempek kulit (makreelkoekjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram makreel
- 250 gram tapiocameel
- 1 deciliter water
- 2 eieren
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosuitje
- 0,5 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 kerriepoeder
- 1 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Abon ikan suwir (droog gekookte tonijn)
Met tonijn, tomaat en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Koekjes
- Ikan pempek kulit (makreelkoekjes)
- Allergieen informatie