Allergie informatie: Hasseltse speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 30 stuks:
- 750 gram bloem
- 200 gram boter
- 1 ei
- 25 gram honing
- 225 gram bruine kandijsuiker
- 225 gram lichte kandijsuiker
- 7 gram kaneel
- 10 gram natriumcarbonaat
- 1 deciliter water
- 3 gram zout
- amandelen
Meer Recepten
- Yoghurttoetje met bosvruchten
Met speculaas, bosvruchten en yoghurt uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - angel1990 - Speculaas met bosbessen
Met amandelmeel, bosbessen en dadels uit Albanie
6 porties - 20 minuten
Koekjes - sfreak - Snelle zelfgemaakte jus
Met margarine, speculaas en bruschetta uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Veganistisch - Vageterrier - Bananen drank
Met bananen, speculaas en ijs uit Belgie
4 porties - 5 minuten
Smoothies - yokedol - Rauwe gevulde speculaas cake
Met amandelen, dadels en walnoten uit Nederland
8 porties - 23 uur
Raw food - Leoietje
- Home
- Recept
- Koekjes
- Hasseltse speculaas
- Allergieen informatie