Allergie informatie: Gevulde koeken
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 150 gram koude boter
- 2 eieren
- 200 gram bloem
- 100 gram witte basterdsuiker
- 1 mespuntje zout
- voor de amandelspijs:
- 160 gram suiker
- 160 gram amandelen
- 1 eiwit
- voor garneren:
- 2 eieren, om te bestrijken
- 20 amandelen
- extra benodigheden:
- 1 ronde steker van ca 11 centimeter doorsnede
- bakplaat
- bakpapier
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Koekjes
- Gevulde koeken
- Allergieen informatie