Gevulde chocoladetorentjes

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Smelt voor de vulling in een pannetje met dikke bodem op laag vuur de met de , roer tot het glanzend en glad is.
  3. Neem de pan van het vuur en laat in de koelkast opstijven.
  4. Klop voor de koekjes de in een vet vrije kom met een elektrische mixer stijf (ze moeten zachte witte pieken vertonen).
  5. Voeg al kloppende lepel voor lepel, de toe.
  6. Blijf kloppen tot de massa taai en glanzend is.
  7. Meng er het en de door.
  8. Schep ca 26 bergjes van het eiwitmengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
  9. Bak de koekjes 12 minuten in het midden van de oven.
  10. Laat ze op de bakplaat afkoelen.
  11. Bestrijk de helft van de koekjes met het opgestijfde choclademengsel en druk de andere koekjes er tegenaan.
  12. Bewaar de koekjes in een afgeloten trommel in de koelkast.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
  • chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
90 kcal
4%1080 kcal
Vetten
2 g.
4%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde chocoladetorentjes