Allergie informatie: Apfelstrudelcupcakes
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 gram rozijnen
- 3 eieren
- 310 gram fijne kristalsuiker
- 25 milliliter calvados of cognac en wat extra calvados naar smaak
- Citroenrasp van 1 citroen
- 400 gram stevige appels, geschild en fijn gesneden
- 110 milliliter plantaardige olie
- 160 gram hazelnoten, fijngehakt en geroosterd
- 280 gram zelfrijzend bakmeel
- 40 gram gemalen hazelnoten of amandelen
- 0,5 theelepel gemalen kruidnagel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 3 theelepels kaneel
- 1 mespuntje gemalen gember
- 1 theelepel bakpoeder
- 30 milliliter water
- 30 milliliter sap van de citroen
- 250 gram volle roomkaas
- 250 gram zachte boter
- 625 gram poedersuiker
- Home
- Recept
- Koekjes
- Apfelstrudelcupcakes
- Allergieen informatie