Allergie informatie: Gehaktballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rundergehakt
- 300 m runderbouillon
- 2 kleine eieren
- 80 gram paneermeel
- 2 eetlepels grove mosterd
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel cayennepeper
- 50 gram roomboter
Meer Recepten
- Sajoerbonen met gekruide gehaktballen en rijst
Met rijst, gehakt en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Rijstgerechten - ajaxhooligirl - Gehaktbal met abrikozensaus
Met gehaktballen, aardappels en abrikozenjam uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktballen met tomatenrijst en spinazie
Met rundergehakt, rijst en spinazie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - kirstenbekink - Gehaktballen
Met varkensgehakt, rundergehakt en beschuit uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Vlees - xAnouk - Hollandsche gehaktballen
Met rundergehakt, sjalot, ei uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - rutger
- Home
- Recept
- Kinderen
- Tussendoortjes
- Gehaktballen
- Allergieen informatie