Marshmallow

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de suikersiroop met , en .
    In het begin roeren zodat alles mooi gemengd is.
    Van het moment dat het kookt niet meer roeren.
    Temperatuur controleren tot 125°C.
    Week ondertussen de gelatineblaadjes in .
    Klop de op met een beetje .
    Als het eiwit stijfgeklopt is, voeg je al mixent de suikersiroop toe in een fijn straaltje.
    Laat de blaadjes smelten in een pan.
    Voeg dit ook al roerend toe bij het mengsel.
    Blijven mixen op de laagste stand tot de grootste hitte eruit is.
    Meng 1/2 zetmeel , 1/2 en leg een laagje in een bakvorm.
    Stort de helft van het mengsel in de bakvorm.
    Voeg aan de andere helft een en meng het goed en giet het bovenop het andere mengsel.
    Laat afkoelen in de koelkast.
    Snijd met een mes dat je inwrijft met een beetje olie.
    Alle kanten bepoederen met de .
25
25
25

Variaties op Marshmallow

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Marshmallow
VariatieAantalGang
Marshmallow-noten bonbons1Taart en gebak
Marshmallow Marakesh1Dranken
Crispy choco marshmallow treat1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
540 kcal
27%2160 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
125 g.
138%500 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Marshmallow