Allergie informatie: Rode zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo zuurkool
- 50 gram boter
- 150 gram gerookte spekblokjes
- 2 uien
- 1 blikje gepelde tomaten (400 gram)
- 1 eetlepel paprikapoeder (mild)
- 1 glas rode wijn
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Kinderen
- Hoofdgerechten voor de kleintjes
- Rode zuurkool
- Allergieen informatie