Allergie informatie: Pita kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 blaadjes sla
- 1/3 bakje tuinkers
- 0,5 eetlepel shoarmakruiden
- 1 eetlepel boter of margarine
- 225 gram kipfilet-reepjes (bakje)
- 4 shoarmabroodjes
- 3 eetlepels zilveruitjes (pot)
- 1 bekertje crème fraîche (125 milliliter)
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Kinderen
- Hoofdgerechten voor de kleintjes
- Pita kip
- Allergieen informatie