Allergie informatie: Akkerovenschotel voor kids
Terug naar het receptIngrediënten
- 115 gram aardappels, in blokjes
- 1 eetlepel volle melk
- 30 gram boter
- 2 theelepels zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 wortel, in blokjes
- 225 gram rundergehakt
- 2 theelepels vers gemengde kruiden
- zwarte peper
- 1,9 deciliter runderbouillon
- een scheutje worcestersaus
- 2 eetlepels vers broodkruim
- 30 gram belegen cheddar, geraspt
- 45 gram diepvieserwten
- 100 gram gestoomde diepvriesbroccoliroosjes
- 2 theelpels vers geknipte bieslook
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Kinderen
- Hoofdgerechten voor de kleintjes
- Akkerovenschotel voor kids
- Allergieen informatie