Allergie informatie: Hollandse daalders (koekjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 65 gram zachte boter
- 50 gram witte basterdsuiker
- 5 gram vanillesuiker
- 5 gram melk (een dopje)
- 55 gram patentbloem, gezeefd
- 2 gram bakpoeder, gezeefd
- 25 gram gemalen kokos
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Kinderen
- Hollandse daalders (koekjes)
- Allergieen informatie