Groente patat

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Was de en snijd hem in 3 stukken.
  2. Snijd de stukken in de lengte doormidden en schraap er met een theelepel de zaadjes uit.
  3. Snij elk stukje in 4 lange reepjes.
  4. Snijd de worteltjes in de lengte in 2 reepjes.
  5. Snijd de reepjes ook weer in de lengte doormidden.
  6. Was de 's en snijd ze doormidden.
  7. Haal de zaadjes eruit.
  8. Snijd de 's in lange, dunne repen.
  9. Snijd de korst van de kaas.
  10. Snijd de kaas in lange, smalle repen.
  11. Snijd de worstjes elk in de lengte in 4 reepjes.
  12. Meng in een kom de poeder voor de dipsausjes met 3 eetlepels water en 6 eetlepels .
  13. Vouw van de vellen papier 12 grote puntzakken en plak ze vast met plakband.
  14. Knip van het bakpapier 12 vellen ter grootte van een A4-vel en vouw ze tot puntzakken.
  15. Plak die ook vast.
  16. Zet de bakpapierzakken in de gekleurde zakken en plak ze aan elkaar met plakband.
  17. Verdeel de repen , wortel, , kaas, worst en pindapepsels over de zakken.
  18. Schep er een flinke lepel van de dipsaus op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas en yoghurtmayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
14 kcal
0%56 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groente patat