Allergie informatie: Pesto met pistachenoten en ruccola
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gepelde pistachenoten
- 100 gram ruccola sla
- 100 gram groene olijven zonder pit
- 5 tenen knoflook
- 150 gram parmezaanse kaas geraspt of een andere Italiaanse harde kaassoort
- 200 milliliter olijfolie extra vierge
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Kinderen
- Feestjes en verjaardags hapjes
- Pesto met pistachenoten en ruccola
- Allergieen informatie