Allergie informatie: Patat met kabeljauwstick en kruidensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zak Vlaamse patat
- 1 bosuitje
- 2 eetlepels peterselie
- 225 gram kabeljauwfilet
- 225 gram scholfilet
- 90 gram bloem
- 1 deciliter melk
- 1 eierdooier
- zout
- 2 eetlepels vocht van zilveruitjes
- 1 augurk
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels creme fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob